اعضای هیئت مدیره

مصطفی رزاق کریمی(مدیر عامل)

مصطفی رزاق کریمی  در سال 1341 در شهر تبريز به دنيا آمد. او از سال 1355 فعاليت فیلم‌سازی مستند را به‌صورت آماتور شروع كرد و سال 1358 به كشور اتریش جهت ادامه تحصيل در رشته معماري رفت. او در طول سال‌های 1361 الي 1370 به‌صورت حرفه‌اي براي شبکه‌های تلويزيوني و مراكز فرهنگي كشورهاي آلمانی‌زبان به‌عنوان كارگردان فعاليت داشته است.

در سال 1370 به ايران برگشته و به اتفاق مرتضي رزاق‌كريمي شركت دگا فيلم را تاسيس کرده است 

مرتضی رزاق کریمی(رئیس هیئت مدیره)

مرتضی رزاق‎ کریمی، تهیه‎ کننده و مجری طرح سال ۱۳۴۲ در تبریز متولد شد. وی همزمان با تحصیل در رشته اقتصاد،دوره تهیه‎کنندگی را گذراند و  شروع به برنامه ریزی و مدیریت تولید فیلم کرد و از سال ۱۳۷۱ با تاسیس “دگا فیلم”، تهیه و تولید فیلم های مستند و داستانی مختلف در ایران و همکاری در تولیدات مستند با کشورهای اروپایی را آغاز کرد .
او تاکنون تهیه کنندگی فیلم های بسیاری از جمله چه کسی امیر را کشت، آهسته در سکوت، مرگ در می زند، حس پنهان و این زن حرف نمی زند را برعهده داشته است.

محمد سعید وزیری

محمدسعید وزیری، مجری طرح، تهیه کننده سینما و تلویزیون، در آثاری همچون فیلم سینمایی «چه کسی امیر را کشت»، فیلم سینمایی «نصف مال من، نصف مال تو» و فیلم سینمایی «این زن حرف نمی زند» فعالیت داشته است.